O Firmie

O Firmie

Mona jest firmą rodzinną założoną w 1977 roku przez Stanisława Sroczyńskiego. Od tego roku, nieprzerwanie trwa produkcja i konfekcjonowanie artykułów spożywczych w zakładzie, który znajduje się w Śremie, ok. 40 km na południe od Poznania. Produkcja bułki tartej rozpoczęła się w roku 1994, którą do dnia dzisiejszego sprzedaje na terenie całej Polski. W 2017 roku firma została przekazana synowi — Tomaszowi, który kontynuuje jej działalność i poszerza obszar działalności firmy.

Nasza firma w 2019 uzyskała certyfikat IFS Food v. 6.1

Certyfikat


Dodatkowe informacje

  • Na życzenie klienta dostępne każda wielkość opakowań
  • Możliwość przesłania próbek naszych produktów
  • Termin płatności - do ustalenia indywidualnego
  • Zamówienia składane mailowo, realizowane w ciągu 5 dni roboczych
  • Transport po stronie producenta na terenie całej Polski w 72h
  • Ceny podlegają ustaleniom indywidualnym
  • Minimum logistyczne - 1 paleta
Przewiń do góry