Mąka Kukurydziana

MONA © 1977

Mąka Kukurydziana

Mąka kukurydziana otrzymywana jest z przemiału ziaren kukurydzy. Ma ładny, złocisty kolor i delikatny smak. Jest produktem naturalnie bezglutenowym.
Zastosowanie:
– w cukiernictwie do pieczenia ciast, ciasteczek,
– do przyrządzenia placków, tortilli, nachos, tacos, quesadillas
– składnik naleśników, ciast, panierowania mięs, ryb.
Naturalna papierowa torebka gwarantuje świeżość produktu

Dodatkowe informacje

  • Na życzenie klienta dostępne każda wielkość opakowań
  • Możliwość przesłania próbek naszych produktów
  • Termin płatności - do ustalenia indywidualnego
  • Zamówienia składane mailowo, realizowane w ciągu 5 dni roboczych
  • Transport po stronie producenta na terenie całej Polski w 72h
  • Ceny podlegają ustaleniom indywidualnym
  • Minimum logistyczne - 1 paleta
Przewiń do góry