Mąka Gryczana

MONA © 1977

Mąka Gryczana

​​Mąkę gryczaną białą wytwarza się poprzez zmielenie ziaren gryki. Mąka gryczana nie zawiera glutenu. Charakteryzuje się jasną barwą. Mąka ta zawiera dużo białka, skrobi, węglowodanów i błonnika.
Zastosowanie:
– do pieczenia ciast, babeczek, pieczywa i deserów
– do wypieków chleba
Naturalna papierowa torebka gwarantuje świeżość produktu

Dodatkowe informacje

  • Na życzenie klienta dostępne każda wielkość opakowań
  • Możliwość przesłania próbek naszych produktów
  • Termin płatności - do ustalenia indywidualnego
  • Zamówienia składane mailowo, realizowane w ciągu 5 dni roboczych
  • Transport po stronie producenta na terenie całej Polski w 72h
  • Ceny podlegają ustaleniom indywidualnym
  • Minimum logistyczne - 1 paleta
Przewiń do góry